Hart Agency e un StartUp din Cluj Napoca fondat in anul 2016 de Robert Bucur. Dupa anii in care am ratacit fiecare in domenii total diferite fata de cea ce facem azi, ne-am regasit vocatia si pasiunea in marketing digital. Impletirea dintre tehnic si creativitate ne-a format pasiune pentru acest domeniu nou si fascinant.

Pentru noi cel mai important lucru este informatia. Este baza noastra si de aceea punem mult accent pe acumularea de noi cunostiinte si cercetare pe domenile cu care lucram. Deasemenea ne place sa investim in relatiile cu clientii noastri si sa-i ajutam atunci cand se confrunta cu probleme.

Marketing-ul exista de aproximativ 100 de ani si este un domeniu in continuaa schimbare. Dar haideti sa-l auzim pe colegul nostru Toma de la agentia Smarters ce are de spus despre acest domeniu.

Atuurile noastre

Nu suntem perfecţi, dar tindem să fim. Devenim o versiune mai bună cu fiecare zi care trece.

Creativi

Ne place să diversificam şi să ne stimulăm creativitatea prin diferite mijloace. Citim cărţi bune, vizionăm filme vechi si bem ceaiuri de calitate.

Inovativi

Ne place să aducem o notă personală fiecarui proiect. Asta ne face să ne simţim originali şi să aducem un plus de valoare clientului.

Productivi

Râdem, glumim dar şi când e vorba de muncă, devenim serioşi. Rezultatele sunt importante pentru noi şi imaginea noastră. De aceea dăm maximul din noi.

Mai si radem

Ne place ce facem şi ne place să râdem. Ne creează bună dispozitie şi chef de lucru.

Istoria de 3 ani a agentiei noastre

Află mai multe despre noi

Vrem să ne conectăm cu cât mai mulţi oameni faini şi vrem ca şi tu să afli cât mai multe lucruri despre noi.

La ce ne pricepem

Social Media Marketing 60%
Google Ads 70%
SEO 80%
Web Design 90%

Întrebări Şi Răspunsuri

Pentru că suntem buni în cea ce facem. Pentru că marketingul e pasiunea noastră şi învaţăm zilnic ceva nou în acest domeniu. Pentru că vrem să te ajutam şi să avem o colaborare de lungă durată.

Încrederea noastră că încercăm să aducem rezultate campaniilor noastre. Că înţelegem valoarea baniilor investiţi de tine şi vrem să ţi se returneze sub formă de rezultate.

Întâi şi întâi facem o analiză a afacerii tale şi a metodelor folosite de tine până acum în marketing. Apoi analizăm împreună publicul tău ţintă şi stabilim următoarele strategii de marketing.